Focus op uw corebusiness

Meer dan een sociaal secretariaat!

Bent u van plan om uw eerste werknemer in dienst te nemen of uw team uit te breiden?
Welke aanwervingsmogelijkheden heeft u in uw sector of regio?

Wat is de impact op uw HR-beheer? Welke documenten heeft u hiervoor nodig en hoeveel bedragen de kosten die hier aan verbonden zijn?

Wil u uw personeelsadministratie vereenvoudigen? Of heeft u nood aan een HR-expert die uw personeelsafdeling ter plaatse of vanop afstand kan ondersteunen?

Zoekt u naar een goede manier om u personeel te motiveren en te belonen? En wat met het welzijn van uw personeel?

Heeft uw onderneming nood aan extra zuurstof? Misschien heeft u wel recht op een subsidie!

Onze payroll advisors begeleiden en ondersteunen u zodat u en uw personeel kan genieten van een goed uitgewerkt HR-beleid.

Meer informatie aanvragen

Juridische begeleiding & rechtsbijstand

Een arbeidsovereenkomst of reglement opstellen? Aan welke voorwaarden moeten u en uw bedrijf voldoen? Welke nieuwe maatregelen hebben een impact op het loon van uw personeel?

Misschien heeft u te weinig tijd om de arbeidswetgeving op de voet te volgen. Of bent u een startende werkgever en weet u niet waar eerst te beginnen?

In de toekomst zal u ongetwijfeld met heel wat uitdagingen te maken krijgen en zal u dus ook op juridisch vlak ondersteuning kunnen gebruiken

Onze juridische experten kunnen u adviseren en helpen bij het opstellen van de nodige contracten en documenten. Bovendien organiseren ze regelmatig opleidingen en infosessies om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden.

Meer informatie aanvragen

Personeel is van kapitaal belang voor uw onderneming.

Een arbeidsongevallenverzekering is voor elke werknemer verplicht. Maar ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of een gewaarborgd inkomen als zelfstandige starter zijn geen overbodige luxe.

Denk nu al aan uw toekomst en kies voor een vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen. Of geef uw werknemers een alternatieve verloning met een groepsverzekering of hospitalisatieverzekering.

Zorg voor een goede bescherming voor u en uw personeel.

We dragen zorg voor uw tijd die uiterst kostbaar is.
Kom daarom langs in een van onze kantoren in uw buurt of contacteer ons telefonisch.

Meer informatie aanvragen

Alles om een nieuwe onderneming op te richten!

Bent u klaar om een nieuwe stap te zetten en een nieuwe onderneming te creëren? U wil u onderneming uitbreiden? Of u plant een overname of fusie? Reken op het ondernemingsloket van Group S om alle administratieve verplichtingen in orde te brengen.

Welk statuut of rechtsvorm is voor u het best? Hoeveel zal u dat kosten? Heeft u een toelating nodig om uw beroep uit te oefenen?

Misschien heeft u wel hulp nodig bij het uitwerken van uw businessplan of financieel plan? Of juridische begeleiding om uw algemene verkoopsvoorwaarden op te stellen?

Wij begeleiden u bij alle stappen die nodig zijn om uw eigen onderneming op te richten!

Meer informatie aanvragen

Alles onder één dak voor een ondernemende familie!

Gratis maar wel verplicht, als werkgever moet u zich aansluiten bij een kinderbijslagfonds.

Als kinderbijslagfonds draagt Group S zijn steentje bij om in de toekomst elk kind alle kansen te geven om zich helemaal te ontplooien.

Uw werknemers hebben toch recht op een stipte betaling van hun kinderbijslagen en een warme dienstverlening?

Meer informatie aanvragen

Selecteer minstens één dienst om uw aanvraag te versturen

Klant bij Group S?*